Voor een liever Hilversum, stem PvdA deze woensdag!

Door Femke van Drooge op 20 maart 2018

Lieve inwoners van Hilversum,

Morgen zijn de gemeenteraadsverkiezingen in Hilversum. En het is ontzettend belangrijk dat u gaat stemmen op een partij die bij u past. Er zijn enorm veel dingen waar de gemeenteraad echt een verschil in kan maken. Niet alleen hoe Hilversum eruit ziet, hoe mooi en gezellig de binnenstad is en de straten er omheen, maar ook hoeveel en welke woningen we bouwen, hoe fijn u in de buurt kan wonen, en hoe gemakkelijk u hulp kunt krijgen als het nodig is.

Wij van de PvdA willen graag zorgen voor een liever Hilversum. Dat is een Hilversum waar je je thuis voelt, waar mensen weer met respect en waardering met elkaar omgaan, en waar we de problemen aanpakken die aangepakt moeten worden.

Ik ga geen lange brief schrijven met al onze standpunten, die kunt u hopelijk gemakkelijk genoeg op onze website vinden. Wel wil ik graag het onderstaande filmpje met u delen, dat opgenomen is tijdens het lijsttrekkersdebat van maandagavond 19 maart. Daarin leg ik in twee minuten uit waarom en hóe wij willen zorgen voor een liever Hilversum.

Het hele debat is opgenomen en uitgezonden door Hof Broadcasting en is terug te zien op YouTube:

 

Femke van Drooge

Femke van Drooge

Femke van Drooge is fractievoorzitter voor de PvdA Hilversum. Zij is hier geboren en getogen en voelt zich ook een echte Hilversummer. Opgegroeid in de Hilversumse Meent, maar nu woont zij in het centrum, samen met haar man en haar hond. Van Drooge beschouwt zichzelf als sociaaldemocraat in hart en nieren. Zij gelooft dat mensen

Meer over Femke van Drooge