11 april 2013

Illegaal verblijf strafbaar?

Dit onderwerp zal ongetwijfeld het meest overheersende en indringende thema zijn op het komende congres. Het compromis in het regeerakkoord ligt onze partij zwaar op de maag. Dit blijkt wel uit de acties die inmiddels zijn opgestart en het aantal moties dat over dit thema is ingediend.

Het congres vindt plaats op zaterdag 27 april in Leeuwarden. Naast de kwestie van het strafbaar stellen van illegaliteit, komt ook de vernieuwing van de ledendemocratie en de resolutie ‘Over wat van waarde is’ aan de orde. Alle vergaderstukken en ingediende moties kunt u hier vinden  http://www.pvda.nl/berichten/2013/03/Alles+over+het+Congres

Op 16 april gaat de Hilversumse afdeling het congres voorbereiden. Wat vinden wij van de ingediende moties en amendementen? Wat gaat het stemgedrag zijn van de Hilversumse afvaardiging? U bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Het begint om 19.00 uur en vindt plaats in het raadhuis in de Dudokkamer. Als u niet kunt op dit tijdstip (of gewoon geen zin heeft), maar wel wilt laten weten wat u er van vindt, mail ons dan a.u.b. secretariaat@pvdahilversum.nl .