PvdA deelt zoete hartjes uit aan huisartsenposten

Door Binnert de Beaufort op 14 februari 2022

De Hilversumse afdeling van de Partij van de Arbeid bezorgt vandaag op Valentijnsdag, snoeppotjes bij alle huisartsenposten van Hilversum. Dit als dank voor de inzet die huisartsen en hun assistenten de afgelopen jaren hebben getoond in het bestrijden van de coronapandemie. 

Dankbaarheid

“We willen met deze actie onze dankbaarheid tonen aan de huisartsenposten, die nu al twee jaar, vaak onder hoge druk, Hilversummers helpen in coronatijd”, zegt fractievoorzitter en lijsttrekker Femke van Drooge van de PvdA. 

Coronapandemie

Tijdens de coronapandemie was de aandacht van de media en het publiek vooral gericht op ziekenhuizen en dan in het bijzonder op de Intensive Care afdelingen. “Terwijl het juist de huisartsenposten waren die vaak als eerste werden geconfronteerd met coronapatiënten. Zij staan middenin de Hilversumse samenleving en krijgen soms ook te maken met mensen die wat kritischer staan tegenover de coronapandemie en dan vooral tegen vaccineren”, zegt van Drooge. “Met deze actie willen wij ze een hart onder de riem steken, want dat verdienen ze.”