Bestuurslid

Monte Veldt

Communicatie
Monte Veldt

Over Monte Veldt

Omdat ik al ruim twintig jaar woon in ons mooie dorp voel ik mij een echte Hilversummer, ook al ben ik geboren en opgegroeid in Eemnes. Mijn schoolcarrière heb ik afgesloten op het ATC, mijn eerste stappen op het professionele vlak heb ik gezet als barman in de Hilversumse horeca. Daarnaast werk ik met veel plezier op loopafstand van mijn huis bij een mediabedrijf  naast de Vituskerk, wat alleen maar nog meer bijdraagt aan mijn Hilversummer-zijn.

Opgegroeid in een huis waar een poster van Lenin de muur sierde heeft eraan bijgedragen dat de PvdA als een rode draad door mijn leven loopt. Overtuigd als ik ben van de kernwaarden van de sociaaldemocratie gun ik iedereen dezelfde kansen die ik heb gekregen. Omdat dit steeds minder vanzelfsprekend is, is een sterke PvdA nodig. Bij geen andere partij voel en merk je de wil om het beste voor alle inwoners van Hilversum, ’t Gooi en Nederland na te streven. En ja, dit gaat soms met vallen en opstaan, maar als je terugkijkt in de geschiedenis zie je dat de PvdA er mede voor heeft gezorgd dat wij in Nederland in een van de mooiste en fijnste landen ter wereld wonen, werken en leven.

Maar het kan altijd beter, en dan vooral eerlijker en voor iedereen. Dáár wil ik mij sterk voor maken met iedereen in Hilversum.