November 2016

Periodiek leggen wij een actuele stelling voor aan het ‘Panel van 1.000 Hilversummers’. Het panel waarmee PvdA Hilversum haar inwoners een stem wil geven in de lokale politiek. Ook deze maand zijn wij weer erg benieuwd naar uw mening.

Kansen voor alle kinderen

Kinderen moeten mee kunnen doen. Sociaal, met sport, cultuur en op school. Daarom stelt het kabinet elk jaar 100 miljoen euro extra beschikbaar om alle kinderen kansen te geven. 85 miljoen euro zal via de gemeenten, in samenwerking met fondsen en stichtingen bij kinderen terecht komen.

Dit breng ons bij de stelling van de maand:

[socialpoll id=”2400727″]

Afgelopen week werd de begroting behandeld. Met een sympathieke motie hoopten wij het college aan te moedigen hier werk van te maken. Teleurgesteld moesten wij echter aanzien hoe de motie door de gehele oppositie werd gesteund en door de gehele coalitie werd weggestemd. Conclusie: motie verworpen.

PvdA Hilversum wil het hier niet bij laten zitten

Wat een eenvoudig en sympathiek voorstel leek, wordt nu een ding. Daarom betrekken wij u hier graag bij om te horen hoe u hierover denkt. Moet kinderarmoedebestrijding een speerpunt van de gemeente Hilversum zijn? U kunt stemmen t/m 18 november.