13 december 2015

Kies een goede zorgverzekering; het ombudsteam helpt u bij uw keuze

[responsivevoice_button voice=”Dutch Female” buttontext=”Play”]

December is de overstapmaand voor zorgverzekeringen. Veel zorgverzekeringen komen in de laatste maand van het jaar met ludieke aanbiedingen om klanten te binden. Maar veel mensen komen er vervolgens later in het jaar achter dat er een verzekering met een hoog eigen risico of beperkte dekking achter die aantrekkelijke aanbieding schuil gaat. Een goede keuze is van belang om vervelende verrassingen te voorkomen. Het ombudsteam van PvdA Hilversum biedt mensen die willen overstappen van zorgverzekering de helpende hand.

Tijdens de zorgoverstapmaand adviseert het ombudsteam van PvdA Hilversum mensen over verschillende polissen die zorgverzekeringen aanbieden. Het ombudsteam kiest natuurlijk niet de zorgverzekering, maar adviseert mensen waar ze rekening mee moeten houden bij het kiezen van hun polis.

Zo adviseert het ombudsteam mensen te letten op het verschil tussen een natura- en een restitutiepolis, de hoogte van het eigen risico en de risico’s van de budgetpolis. Daarmee helpt de PvdA de mensen door de jungle van de 1.400 verschillende zorgpolissen die ons land rijk is.

Het ombudsteam van PvdA Hilversum zal op maandag 21 december 2015 zitting houden in het wijkgebouw St. Joseph aan de Minckelersstraat 71 Hilversum-Oost. Wij zijn daar vanaf 19.30 uur aanwezig.