Kom naar de PvdA BBQ op 29 september

9 september 2018

Lieve partijgenoten,

We zijn er weer! De afdeling Hilversum van de PvdA heeft een nieuw bestuur. Wij willen Hilversum sterker, socialer en liever maken. We willen in onze gemeente een ouderwets sociaaldemocratisch geluid laten horen in een tijd waarin dat zo wordt gemist. Daarom worden jullie van harte uitgenodigd om op 29 september naar landgoed Zonnestraal te komen voor een heerlijke BBQ.

Actieve partij

Ook (en misschien wel vooral) in ’t Gooi groeien bevolkingsgroepen uit elkaar, stijgt de inkomensongelijkheid, is goed onderwijs met goede stages voor iedereen niet altijd vanzelfsprekend. Wij willen weer invulling geven aan het begrip solidariteit. Maar dat kunnen wij alleen met elkaar bereiken: met onze fractie en met jullie. Een actieve partij heeft actieve leden nodig.

Barbecue

Om elkaar beter te leren kennen, nodigen wij jullie op zaterdag 29 september uit voor een barbecue op Landgoed Zonnestraal; een plaats met een bijzondere, historische betekenis voor de sociaaldemocratie. Ook partners en kinderen zijn welkom.

Helaas is de partijkas op dit moment niet heel goed gevuld. We willen jullie dan ook vragen om je eigen vlees mee te nemen voor de barbecue, of een vegetarisch/veganistisch alternatief. Wie het kan missen mag uiteraard meer meenemen dan voor jezelf noodzakelijk. Wat over blijft, gaat mee terug naar huis. Wij zorgen ervoor dat er een barbecue staat. Ook regelen wij de drank, stokbroden en snacks en maken wij salades.

Rondleiding

Voor de liefhebbers start om vier uur een korte rondleiding op landgoed Zonnestraal door onze partijgenoot Cor Calis, wiens gast wij die dag zijn. Hij gaat ons vertellen over het bijzondere landgoed, dat is ontstaan vanuit de Arbeidersbeweging.

Wil je doorgeven of je komt?

Graag horen we of je ook komt. Doorgeven kan per e-mail via bestuur@pvdahilversum.nl of telefonisch op 06 51 00 88 87. Zo zorgen we dat we voldoende in huis halen.

Praktische informatie

Wat: BBQ PvdA Hilversum
Waar: Loosdrechtse Bos 5 (De Tuinmanswoning op Landgoed Zonnestraal)
Wie: Leden, partners en kinderen
Wanneer: 29 september a.s.
Hoe laat: 16.00 uur tot ca. 19.30 uur

Met vriendelijke groet,

Het bestuur:
Binnert de Beaufort: bestuurslid
Sjef Coenen: penningmeester
Nelleke Degenhart: bestuurslid
Durk Heidbuurt: voorzitter
Puck Kerkhoven: secretaris